ZIJN ER NOG VRAGEN ?

Hier vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik met mijn hond naar de hondenschool?

Je kan met je pup naar de hondenschool van zodra die alle nodige inentingen heeft gekregen. Je pup zal dan ongeveer 3 maand oud zijn.

_____________________________________

Wanneer wordt er getraind - wat zijn de lesuren?

We trainen elke dinsdag, vrijdag en zondag, behave tijdens de maanden juli en augustus 'dan is er 's zondags geen les). De exacte lesuren vindt je hier...

_____________________________________

Zijn alle dagen verplicht of kan ik zelf kiezen?

Je kan zelf bepalen welke dagen je de lessen komt volgen. Hoe vaker je komt, hoe sneller je vooruitgang zal merken bij je hond. Het is echter even belangrijk ook buiten de lessen voldoende met je hond bezig te zijn.

_____________________________________

Welke inentingen moet mijn hond hebben?

Verplichte vaccins zijn Hondeziekte, Parvovirose en Leptospirose. Indien je met je huisdier naar het buitenland reist, kan je je hond het best ook laten vaccineren tegen hondsdolheid. Een vaccin dat wij ook ten zeerste aanraden is kennelhoest.

_____________________________________

Waar vind in de terreinen van De Trouwe Hond?

Onze terreinen zijn gelegen aan de Hof-ter-Varentstraat in Lebbeke (zie kaartje); Je merkt het naambord op de Flor Hofmanlaan.

_____________________________________

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt 75 euro. Voor meer details (bvb 1 geleider met 2 honden, of meerdere geleiders per hond) neem je best contact op met het bestuur.

_____________________________________

Ik ben lid van een andere hondenclub, kan ik bij jullie komen trainen?

Bent u lid van een andere club, aangesloten bij de KKUSH, en zou u graag eens bij ons komen trainen? Geen probleem... U kan voor de les, in de kantine een trainingsbonnetje kopen aan 1 euro/stuk, en dit bonnetje op het plein inruilen voor een training. Voor de groepen puppies tem groep C kan dit maximum 2 keer per maand, en op alle trainingsdagen (lesuren zie trainingsuren). Indien jullie met meerdere personen komen, gelieve dan wel eerst een seintje te geven aan de desbetreffende instructeur (zie instructeurs). Voor de debutanten kan dit maximum 2 keer per maand, op vrijdag en zondag. Programma I spelers kunnen meetrainen op vrijdag, programma II spelers op dinsdag, beide op het eerste lesuur, echter ook met een maximum van 2 keer per maand. Graag ook op voorhand Marc verwittigen. Let wel op! De trainingen in de week voor de wedstrijd (voor Debutanten, GP1 en GP2) worden niet meegerekend in de twee gasttrainingen.

_____________________________________

Is elk hondenras welkom op de hondenschool ?

Natuurlijk, elke hond die de nodige inentingen heeft gekregen is toegelaten. Verder is de meest ruige bastaard even welkom als de mooiste tentoonstellingshond. Het gaat hier duidelijk om de hond als sociaal wezen, wat ook zijn afkomst mag zijn

_____________________________________