De Trouwe Hond Lebbeke

Welkom bij  de trouwe Hond Lebbeke

BINNENKORT

vanaf zondag 7 juli tem zondag 8 september is er geen les op zondag

9 juni - geen les
14 juni - ​overgangsexamen
21 juni - ​instaples
26 juli - ​overgangsexamen
2 augustus - ​instaples
10 september - geen les
15 september - ​clubkampioenschap
20 september - instaples
19 september - Belgian Winner

voor de volledige kalender klik hier

Wil je je viervoeter op een hondvriendelijke manier opvoeden tot een sociale en gehoorzame hond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een positief trainende hondenschool. Ons doel is: jou leren je hond beter te begrijpen en hem op een hondvriendelijke manier op te voeden tot een sociale en aangename vriend. Wij doen dit hoofdzakelijk door het belonen en stimuleren van gewenst gedrag. Snoep-, stembeloningen en spel staan hierbij centraal. Wij maken geen gebruik van straffen of intimideren en pijnlijke hulpmiddelen.   

Dit alles gebeurt volgens een bepaald lesplan, waarbij honden in verschillende klassen worden ingedeeld. Binnen deze klassen worden de verschillende oefeningen opgebouwd en leert elke hond op zijn tempo. Wij garanderen geen wonderen, maar indien je op regelmatige basis naar de lessen komt en thuis dagelijks enkele minuutjes de oefeningen herhaalt, dan kan je op een aantal maanden een welgemanierde vriend voor het leven hebben.   

Alle rassen, met of zonder stamboom zijn bij ons welkom. Begin liefst zo snel mogelijk. Starten kan vanaf 12 weken, zodra uw hond de drie basisvaccins (Hondeziekte, Parvovirose en Leptospirose) heeft gehad.

Meer info betreffende de opstart vindt u onder de rubriek Nieuw lid

Wil je graag eerst eens komen kijken? 
Kom gerust langs op een van de trainingsdagen. 
Onze instructeurs en medewerkers 
helpen je graag verder.