Home Les-uren Trainen Contact

DE TROUWE HOND LEBBEKE
Hof Ter Varentstraat 19 | 9280 Lebbeke | 052 41 00 31 | Kkush 953

Zijn er nog vragen?

Hier vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik met mijn hond naar de hondenschool?

Je kan met je pup naar de hondenschool van zodra die alle nodige inentingen heeft gekregen. Je pup zal dan ongeveer 3 maand oud zijn.

Omdat we steeds in groep trainen, kunnen we geen hondjes laten instromen ouder dan 10 maand, zonder hondenschoolervaring.

_____________________________________

Wanneer wordt er getraind - wat zijn de lesuren?

We trainen elke dinsdag, vrijdag en zondag, behave tijdens de maanden juli en augustus 'dan is er 's zondags geen les). De exacte lesuren vindt je hier...

_____________________________________

Zijn alle dagen verplicht of kan ik zelf kiezen?

Je kan zelf bepalen welke dagen je de lessen komt volgen. Hoe vaker je komt, hoe sneller je vooruitgang zal merken bij je hond. Het is echter even belangrijk ook buiten de lessen voldoende met je hond bezig te zijn.

_____________________________________

Welke inentingen moet mijn hond hebben?

Verplichte vaccins zijn Hondeziekte, Parvovirose en Leptospirose. Indien je met je huisdier naar het buitenland reist, kan je je hond het best ook laten vaccineren tegen hondsdolheid. Een vaccin dat wij ook ten zeerste aanraden is kennelhoest.

_____________________________________

Waar vind in de terreinen van De Trouwe Hond?

Onze terreinen zijn gelegen aan de Hof-ter-Varentstraat in Lebbeke (zie kaartje); Je merkt het naambord op de Flor Hofmanlaan.

_____________________________________

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

Het jaarlijkse lidgeld is samengesteld uit een deel voor de geleider en een deel voor de hond. Naast de 1:1 formule (1 geleider met 1 hond) kunnen we zo een oplossing voorstellen voor 1 geleider met 2 honden, of meerdere geleiders per hond. Voor de details neem je best contact op met het bestuur.

Het lidgeld mag echter niet de beslissende factor zijn in de keuze van een hondenschool. Jij en je hond moeten zich thuisvoelen in de club en er graag trainen. Kom dus best eens langs "om de sfeer op te snuiven" en antwoord te krijgen op al je vragen.

Kijk ook hier eens om wat in het lidgeld is (inbegrepen);

_____________________________________

Ik ben lid van een andere hondenclub, kan ik bij jullie komen trainen?

Bent u lid van een andere club, aangesloten bij de KKUSH, en zou u graag eens bij ons komen trainen? Geen probleem... U kan voor de les, in de kantine een trainingsbonnetje kopen aan 1,50 euro/stuk, en dit bonnetje op het plein inruilen voor een training.
Voor de groepen puppies tem groep C kan dit maximum 2 keer per maand, en op alle trainingsdagen (lesuren zie trainingsuren). Indien jullie met meerdere personen komen, gelieve dan wel eerst een seintje te geven).
Voor de debutanten kan dit maximum 2 keer per maand, op vrijdag en zondag.

Programma I spelers kunnen meetrainen op vrijdag, programma II spelers op dinsdag, beide op het eerste lesuur, echter ook met een maximum van 2 keer per maand.

Let wel op! De trainingen in de week voor de wedstrijd (voor Debutanten, GP1 en GP2) worden niet meegerekend in de twee gasttrainingen.

Graag ook op voorhand hier even melden.

_____________________________________

Is elk hondenras welkom op de hondenschool ?

Natuurlijk, elke hond die de nodige inentingen heeft gekregen is toegelaten. Verder is de meest ruige bastaard even welkom als de mooiste tentoonstellingshond. Het gaat hier duidelijk om de hond als sociaal wezen, wat ook zijn afkomst mag zijn

_____________________________________

Wat moet ik, behalve mijn hond, nog meebrengen naar de les?

De lessen gaan, ongeacht de weersomstandigheden, buiten door. Dus aangepaste kledij en stevige schoenen zijn aan te raden. Verder moet je je hond voldoende kunnen belonen met snoepjes of speeltjes.

Wat je zeker nodig hebt lees je hier.

_____________________________________