De Trouwe Hond Lebbeke

Voorlopig bieden wij, wegens organisatorische redenen,
geen 10 lessenpakketten meer aan

10-lessenpakket voor honden vanaf 7 maand

Voor wie en wanneer? 

10-lessenpakket 

Inschrijven op de instaplijst 

Lidgeld 

Instaples

Meebrengen naar de les

Instappen in de puppy-klas kan met een hond tot 7 maand; Honden ouder dan 7 maand mengen met pupjes is dikwijls te intimiderend voor de jonge hondjes. Opstarten in de volgende klas is ook niet zo simpel aangezien deze honden al een bepaald niveau bereikt hebben.   

Natuurlijk willen we u niet in de kou laten staan. Daarom bieden wij een alternatief plan aan van 10 lessen in een klein groepje. Door dit groepje klein te houden zal uw hond minder snel afgeleid zijn en kan de instructeur meer 1 op 1 werken. In deze lessen wordt uw hond zo goed mogelijk voorbereid op de lessen in groep A. Alle oefeningen die ook in de puppy-groepen aan bod komen worden ook hier aangeleerd.   

Deze 10 lessen starten op een door ons opgegeven datum en moeten binnen de 7 weken opgenomen worden. Uw hond is al ouder en dikwijls iets onstuimiger, doorwerken aan een stevig tempo is zeker hier van groot belang. U krijgt dus een vaste start- en einddatum.   

In de eerste les wordt bekeken of uw hond zal kunnen functioneren onder andere honden en of er geen andere gedragsproblemen (agressie, grote angst…) zijn die de lessen in groep zouden kunnen bemoeilijken. Indien blijkt dat trainen in een grote groep niet mogelijk zal zijn zonder individuele begeleiding, zal u worden doorverwezen naar een privétrainer of gedragspsycholoog (afhankelijk van het probleem).   

Indien er zich geen problemen voordoen, worden in de volgende lessen de basis oefeningen aangeleerd en wordt het trainen tussen andere honden opgebouwd, tot u mee kan met het niveau van groep A.   

Indien u interesse heeft om via deze 10 lessen te starten, schrijf u dan in op onze instaplijst . U zal door ons gecontacteerd worden op het moment dat er een nieuw groepje kan opstarten.

Neem - voor u zich op de instaplijst zet - zeker ook ons intern reglement door.