De Trouwe Hond Lebbeke

Voor wie en wanneer?

Voor wie en wanneer? 

10-lessenpakket 

Inschrijven op de wachtlijst 

Lidgeld 

Instaples

Meebrengen naar de les

Iedereen, vanaf 14 jaar en met een hond tussen 12 weken en 7 maand, kan in groep starten bij ons. Alle rassen, met of zonder stamboom, zijn welkom. Is uw hond reeds ouder dan 7 maand, dan voorzien wij een alternatief traject in kleine groepjes, nl een 10-lessenpakket .   

Om te starten is het aangewezen dat slechts 1 geleider met de hond werkt. Later kan dit aangepast worden.Andere personen mogen zeker en vast mee komen kijken naar de trainingen. Zij blijven wel naast het trainingsveld om de lessen te volgen.   

Onze instructeurs tonen een bepaald engagement om uw hond vooruit te helpen. Wij verwachten van u het zelfde. Regelmatig naar de lessen komen en dagelijks thuis enkele minuutjes oefenen zijn aanbevolen om op een vlotte manier tot een welgemanierde hond te komen.   

Probeer zo vroeg mogelijk te starten met de opvoeding (opleiding) van uw hond. Starten in clubverband kan al vanaf 12 weken, zodra uw hond de nodige basisvaccinaties (Hondeziekte, Parvovirose en Leptospirose) heeft gekregen. Door de enorme interesse zijn wij genoodzaakt te werken met een wachtlijst . Hebt u interesse, zet u dan zo snel als mogelijk op deze lijst, zelfsal is uw hond nog geen 12 weken of heeft u hem nog niet. Zo vergroot u de kans dat u tijdig kan starten.

Interesse? Kom gerust eens kijken hoe de lessen verlopen. 
Neem - voor u zich op de wachtlijst zet - zeker ook ons huishoudelijk reglement door.